Relatie redden

Relatieproblemen

Hoog tijd om je relatie te redden!

Als je relatie in een neerwaartse spiraal terecht is gekomen of misschien wel op het punt staat te breken is het hoog tijd om het reddingsplan te gaan inzetten.

Wil je ontdekken wat de mogelijkheden zijn om je relatie weer op het goede spoor te brengen richting een gelijkwaardige liefdevolle relatie? Wil je je relatie redden? Lees dan verder!

Hoe kun je starten met het redden van je relatie?

Goed nieuws, je bent er al mee begonnen. Je bent er nu bewust van dat er iets moet gaan veranderen in je relatie en je bent op zoek gegaan naar mogelijkheden hiervoor. Je hebt dus al de eerste stap gemaakt, goed zo!
Wil je echt gaan voor een nieuwe en betere relatie, bereid je er dan op voor dat er wel gewerkt zal moeten worden, zonder die inzet zal het niet gaan lukken. Je relatie redden vereist hard werken, er tijd voor vrijmaken en samenwerking tussen jou en je partner. En er dient bereidheid te zijn om naar jezelf te kijken en te willen veranderen indien dit nodig blijkt.

Willen jij en je partner dit samen aangaan en je er volledig voor inzetten? Dan gaat het jullie zeker lukken, vertrouw er op!

Aan de volgende relatiethema’s kun je al direct werken. Vraag persoonlijke (online)begeleiding van een van de begeleiders en therapeuten of bestel de lesmaterialen voor thuis in onze webshop.

Klik hier als je persoonlijke begeleiding zoekt

Klik op onderstaande thema’s voor ebooks om thuis aan de thema’s te werken.

 leren communiceren voor relaties
ruzie en conflicten oplossen in relatie
♥ betere intimiteit en seksualiteit in relatie
meer liefde en verbinding in relatie
omgaan met verschillend zijn in relatie
meer romantiek in je relatie met partnermassage